Typen

Uit Digitaal Katholiek Erfgoedhuis

Ga naar: navigatie, zoeken

Hieronder staat een lijst van alle datatypen die aan eigenschappen kunnen worden toegewezen. Ieder datatype heeft een pagina waar aanvullende informatie opgegeven kan worden.


Hieronder staan 50 resultaten vanaf #1.

(vorige 50) (volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.

 1. 'Slechte dagbladen'warning.pngHet type "'Slechte dagbladen'" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 2. 'Zij zijn van ons geslacht'warning.pngHet type "'Zij zijn van ons geslacht'" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 3. Aanschaf katholieke boekenwarning.pngHet type "Aanschaf katholieke boeken" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 4. Annotatie URIDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 5. Archaïsch taalgebruik Van Agtwarning.pngHet type "Archaïsch taalgebruik Van Agt" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 6. BooleansDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 7. Brief Lubbers aan Bisschop Breda over kernwapenswarning.pngHet type "Brief Lubbers aan Bisschop Breda over kernwapens" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 8. CodeDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 9. DatumDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 10. Door Oosterhuis opnieuw vertaalde psalmwarning.pngHet type "Door Oosterhuis opnieuw vertaalde psalm" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 11. E-mailDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 12. Een frater op een katholieke schoolwarning.pngHet type "Een frater op een katholieke school" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 13. Enquête 1964 concludeert dat Luns bijzonder populair iswarning.pngHet type "Enquête 1964 concludeert dat Luns bijzonder populair is" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 14. Frater Doodkorte raadt "Alleen op de wereld" afwarning.pngHet type "Frater Doodkorte raadt "Alleen op de wereld" af" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 15. Gedicht Toon Hermanswarning.pngHet type "Gedicht Toon Hermans" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 16. Geographische coördinaatDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 17. GetalDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 18. Gevatte citaten van Joseph Lunswarning.pngHet type "Gevatte citaten van Joseph Luns" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 19. Handleiding voor 'moeilijke' kinderenwarning.pngHet type "Handleiding voor 'moeilijke' kinderen" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 20. Handleiding voor het huwelijk en kinderbeperkingwarning.pngHet type "Handleiding voor het huwelijk en kinderbeperking" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 21. Het zwijgen van Maria Zacheawarning.pngHet type "Het zwijgen van Maria Zachea" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 22. Hoe fraters op school kerkbezoek stimuleerdenwarning.pngHet type "Hoe fraters op school kerkbezoek stimuleerden" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 23. Huwelijksbiechtwarning.pngHet type "Huwelijksbiecht" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 24. Inwonende grootvaderwarning.pngHet type "Inwonende grootvader" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 25. J.A. Alberdingk Thijms 'Het Voorgeborchte'warning.pngHet type "J.A. Alberdingk Thijms 'Het Voorgeborchte'" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 26. Kindergedichtje over zuinig zijn op kledingwarning.pngHet type "Kindergedichtje over zuinig zijn op kleding" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 27. Klompé over 'Kerk en politiek'warning.pngHet type "Klompé over 'Kerk en politiek'" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 28. Levensbeschouwing op het Titus Brandsmalyceumwarning.pngHet type "Levensbeschouwing op het Titus Brandsmalyceum" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 29. Lezing Prof F. Buytendijkwarning.pngHet type "Lezing Prof F. Buytendijk" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 30. Met de kromme armwarning.pngHet type "Met de kromme arm" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 31. Moppen over de seksuele moraalwarning.pngHet type "Moppen over de seksuele moraal" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 32. PaginaDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 33. Poelhekke over het tekort der katholieken in de wetenschapwarning.pngHet type "Poelhekke over het tekort der katholieken in de wetenschap" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 34. Publicatie H. Fortmannwarning.pngHet type "Publicatie H. Fortmann" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 35. Publicatie KSGVwarning.pngHet type "Publicatie KSGV" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 36. Radiouitzending KNBGG uit 1953warning.pngHet type "Radiouitzending KNBGG uit 1953" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 37. Reve over het katholicismewarning.pngHet type "Reve over het katholicisme" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 38. Snel dopenwarning.pngHet type "Snel dopen" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 39. StringDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 40. TekstDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 41. TemperatuurDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 42. Toespraak C. Kortenhorstwarning.pngHet type "Toespraak C. Kortenhorst" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 43. Ton van Reens 'Roomse meisjes'warning.pngHet type "Ton van Reens 'Roomse meisjes'" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 44. Twee vrouwen over de kerkgangwarning.pngHet type "Twee vrouwen over de kerkgang" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 45. URLDit is een standaard gegevenstype in deze wiki.
 46. Van Deyssels 'De kleine republiek'warning.pngHet type "Van Deyssels 'De kleine republiek'" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 47. Van Duinkerken verdedigt zichzelf en het katholicismewarning.pngHet type "Van Duinkerken verdedigt zichzelf en het katholicisme" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 48. Vincentiusvereniging in de praktijkwarning.pngHet type "Vincentiusvereniging in de praktijk" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 49. Wat is 'katholieke' ziekenverpleging voor een arts?warning.pngHet type "Wat is 'katholieke' ziekenverpleging voor een arts?" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.
 50. Wat is 'katholieke' ziekenverpleging voor een verpleegster?warning.pngHet type "Wat is 'katholieke' ziekenverpleging voor een verpleegster?" is geen standaard gegevenstype in deze wiki. Er is ook nog geen gebruikersdefinitie voor opgegeven.

(vorige 50) (volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.

Aspecten/acties
Persoonlijke instellingen
Hulpmiddelen