Geschiedenis van "Bestand:Parochiekerk h. antonius.jpg"

Uit Digitaal Katholiek Erfgoedhuis

Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwste | Oudste) (50 nieuwere) (50 oudere) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.

Selectie voor verschillen: selecteer de te vergelijken versies en toets ENTER of de knop onderaan.
Verklaring afkortingen: (huidig) = verschil met huidige versie, (vorige) = verschil met voorgaande versie, k = kleine wijziging

  • (huidig) (vorige) 29 jun 2015 14:29 Ramses (Overleg | bijdragen) (532 bytes) (==Beschrijving== Het interieur van de Parochiekerk H. Geest te Vlaardingen, ontworpen door Nico van der Laan. Ook in het interieur is de soberheid van de Bossche School terug te zien. De nadruk ligt op symmetrie en het plastische getal. '''Jaar:''' Onbe)
(Nieuwste | Oudste) (50 nieuwere) (50 oudere) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.
Persoonlijke instellingen